Om meg

Velkommen til mitt hektiske, men fantastiske liv. Jeg tror drømmer er til for å realiseres, og jeg jobber for å realisere mine hver eneste dag. Noen små, noen store og noen som kan virke umulige. To ting er sikkert: 

Ingen ting er umulig – det umulige tar bare litt lengre tid.

…og:

Drømmer er til for å realiseres.

_SAM3943_EDITED

Joyce Sesilie er altså meg. Jeg er en 22 år gammel jente bosatt i Bærum. De første leveårene mine tilbrakte jeg på verdens fineste lille øy, Andøya, i Nordland. 7 år gammel flyttet jeg med familien til Bærum og her har jeg blitt værende.

Jeg har alltid vært en aktiv jente med høyt energinivå og store ambisjoner, det er jeg fremdeles. Aller best trives jeg utendørs i full fart – der kan jeg boltre meg i plass og være meg selv. Urørt natur og ekstremt vær fascinerer meg, noe som har ført til at jeg konstant søker ut. Jeg er ikke redd for å drømme stort og har kanskje i overkant troen på meg selv. Drømmene mine skremmer meg, men får meg til å jobbe litt hardere hver dag for å kunne realisere dem.tkd
En veldig stolt Joyce etter gradering til svart belte bare 15 år gammel.

Idrettskarrieren startet tidlig. Etter å ha holdt på med Taekwondo i mange år fikk jeg svart belte i en alder av 15 år. Jeg har konkurrert aktivt både nasjonalt og internasjonalt, men la jeg opp på grunn av en kneskade i 2013. For å oppnå gode resultater i Taekwondo må man trene variert. Etter at jeg la opp, ønsket jeg å finne en ny treningsform som passet kroppen min bedre. Jeg var innom diverse idretter og aktiviteter, men gikk raskt lei da det ofte ble for ensformig.

I denne søkende perioden tilbrakte jeg i overkant mye tid på Elixia, som førte til at jeg ble tilbudt jobb som gruppeinstruktør og ble sendt på spinninginstruktør-kurs. Her oppdaget jeg til min store glede en ny lidenskap; sykling, og det tok ikke lange tiden før jeg hadde kjøpt min første landeveissykkel._sam4861Etter å ha tatt PT-timer for å lære meg å svømme våren 2015 ble det raskt min favoritt grenen i triatlon. 

Etter å ha lest en artikkel om triatlon fant jeg ut at dette måtte være den ultimate sporten for meg. Det er en utendørssport hvor jeg får gjøre to av tingene jeg elsker; sykle og løpe. Det var bare en liten utfordring; jeg kunne virkelig ikke crawle. Utfordringer trigger meg, og dette ble mitt nye mål. Når jeg først bestemmer meg for noe går jeg all-in. Jeg lever etter filosofien:

Det som du er, vær fullt og helt, ikke stykkevis og delt.

Jeg fortsatte å holde diverse timer på forskjellige Sats og Elixia’er i Oslo-området. Å være med på å motivere andre til å leve en sunnere livsstil og trene riktig ga virkelig mersmak, og høsten 2014 tok jeg personlig trener utdanning ved Norges Idrettsakademi.mweka2Etter 8 dager på tur var eventyret over; Kilimanjaro var besteget og drømmen realisert.

I starten av 2015 realiserte jeg en gammel drøm og nådde toppen på Kilimanjaro, 5895 m.o.h. Det var en ubeskrivelig tur på Afrikas høyeste fjell, etterfulgt av en uke på safari i Tanzania. Jeg trivdes utrolig godt med ekspedisjonslivet – og det var virkelig en viktig påminnelse om at ingen drømmer er for store.ironmanIronman 70,3 i Haugesund var en fantstisk, men vond opplevelse. 

Sommeren 2015 deltok jeg på min første triatlonkonkurranse; Ironman 70,3 i Haugesund. Det gikk ikke helt som planlagt med skader i begge knærne. Likevel gjennomførte jeg målet med glans og fullførte konkurransen. Jeg ble umiddelbart bitt av basillen, triatlon er fantastisk og jeg er medlem av tidenes beste lag, Team Smartfish Fuji.dsc_0519_edited

Senere samme år ble jeg sykemeldt fra jobben min i hjemmehjelpen på grunn av kneplager. Etter mange måneders ventetid ble jeg endelig operert i venstre kne, og tre måneder senere i høyre. Nå er jeg i full gang med opptrening og er mer motivert enn noen gang.

Planene er klare. Målene er satt. Jobben er påbegynt.
Følg meg på veien mot nye eventyr!

Navigate