På gjensyn?

Nå er det lenge siden jeg har oppdatert bloggen. Det er lenge siden jeg har publisert noe som helst i sosiale medier, og flere har spurt hvorfor.

Grunnen er ganske enkel: Jeg har det for bra i mitt på sett og vis helt ordinære, vanlige liv. 

Innimellom har jeg tenkt «dette burde jeg ta noen bilder av å blogge om», men like raskt som tanken slo meg er den forsvunnet. Jeg koser meg for mye med det jeg gjør til å ville ta bilder av det eller dele det med andre enn de som står meg nærest.

For endelig, etter så mye venting er jeg i farta igjen (bank i bordet), og det føles fantastisk! Drømmene og planene står jeg fremdeles fast ved, men akkurat nå er det nok for meg å kunne gå en tur på ski uten å få vondt, bære min egen sekk uten å ta paracet og kunne hoppe, danse og være vill og gærn når jeg ønsker det.

Etter mye frem og tilbake, tanker og grubbling har jeg besluttet å legge ned bloggen. Jeg startet bloggreisen i 2014, og jeg angrer ikke et sekund. Det har vært en fantastisk reise, og nå er det på tide å takke. Takke dere som har fulgt meg gjennom tykt og tynt. Takke for hyggelige kommentarer og mail. Takke for alle støtten gjennom ikke bare en, men flere vanskelige perioder. Takke for all heiing når jeg har vært på eventyr og konkurrert. Takke alle sponsorer (som opp gjennom tiden ikke har vært få) for at dere har trodd på meg og støttet meg i det jeg har holdt på med. Takke manageren min for jobben han har gjort i kulissene for at jeg skulle realisere mine drømmer. Det har sannelig vært et eventyr!

Så dette er slutten på «JoyceSesilie», men definitivt ikke slutten for meg. Jeg er klar for et nytt kapittel i livet, med nye eventyr, hverdagsgleder, oppturer og nedturer. Og kanskje en dag tar  jeg opp bloggingen igjen, inntil da på gjennsyn?

Leave A Reply

Navigate