Jeg gikk en tur i skogen

Jeg gikk en tur i skogen og hørte skogens ro..

Etter mange rolige uker etter operasjon var hyttetur et definitivt høydepunkt. Denne gangen gikk turen til Ravnsjøhytta. Her har jeg vært flere ganger tidligere, og det er kanskje den aller fineste DNT-hytten i Oslo-området. Men det var ikke av den grunn turen gikk dit denne helgen, hvert fall ikke den eneste grunnen. Det er bare 1,5 kilometer fra parkeringsplassen og inn til hytten. Og selv om det kanskje høres puslete og kort ut, kan jeg si at jeg fremdeles er støl og ikke minst veldig stolt etter bragden. Det er nemlig rekord etter operasjon, og sånt må man skryte av. At sekken min veide ca ingenting og at jeg gikk med staver er ikke verdt å nevne. Her er det fult fokus på alt som er positivt og lukter et snev av fremskritt.

Med meg på tur var verdens beste og sterkeste venninne. For med mine skjøre bein var ikke akkurat tung sekk noe alternativ, så da tok hun likså godt alt som veide mer enn en fjert i sin sekk. At hun er en tålmodig sjel burde også nevnes, for det gikk ikke akkurat fort med meg – og dette er tredje runde med operasjoner hun har hjulpet meg gjennom. Tommel opp for koselig jentetur, de blir det flere av fremover!

Men det var ikke bare M og jeg som hadde sett for oss en deilig og rolig helg på Ravnsjøhytta. Det hadde 14 andre også, pluss de som kom frem til hytten og snudde i døra. For det har vært noe tull med hytte-bookingen til DNT, så kapasiteten på hytten var full. I ren DNT-ånd kan man ikke nekte noen å overnatte på hytten, men at vi som faktisk hadde bestilt plass måtte sove i hundehuset var kanskje ikke helt som det burde være. Men soveplass fikk vi da ordnet oss, og med så fint vær på kveldingen, bål, musikk og litt vin ble det da hvert fall sent nok. Og med nydelig sol og varme ble det sannelig litt tidligere morgen en jeg hadde sett for meg. 

Foto: Malin Arntsen Fjellhøy 

Jeg føler meg som menneske igjen. Viktigst av alt; jeg føler meg som meg igjen. Disse små turene ut er magisk. Sakte, men sikkert vil disse korte turene bli lengre – og til slutt er jeg tilbake der jeg var. Der drømmer skal realiseres og ingenting er umulig.

Leave A Reply

Navigate