Forsmak på våren og trening uten polstring

/Sponset innlegg

Ferie er ikke ensbetydende med latskap. Selv kan ferie bety så mangt for meg. Det kan være en anledning til å slappe av og hente seg inn. Men også en mulighet til å gjennomføre skikkelig kvalitetsøkter med mye overskudd og treningsglede. 

Forrige uke var jeg på påskeferie i Paris. Det ble en ferie med litt av alt. Litt avslapning, litt sightseeing, litt shopping og litt trening. Den perfekte kombinasjon på byferie for en som har mark i rumpa og ikke kan sitte stille. 

Solskinn, vakre omgivelser og et mindre kranglete kne gjorde at motivasjonen var på topp. Nytt og fresht treningstøy fra 2XU var definitivt også en boost for motivasjonen. Det strir meg litt i mot, men nytt treningstøy gjør virkelig noe med motivasjonen – kanskje det er mulig å kjøpe seg motivasjon.

Jeg har i flere år sverget til treningstøy fra 2XU. Klesskapet mitt inneholder mer treningstøy enn vanlige klær. Jeg tør påstå at jeg har testet de fleste store merkene på markedet, men ingenting er så bra som 2XU. Plaggene er funksjonelle, har god passform, puster og er ikke minst utrolig fine. Den litt stive prisen kan være en avskrekker, men etter min mening er tøyet verdt hver en krone.

Hvis knærne mine får velge er det definitivt en kompresjonstights 2XU som er først valg. Størrelse ST sitter som et skudd og gir den støtten beina mine trenger. Å få tightsen på seg kan jo nesten kvalifisere til oppvarming, men for at kompresjonseffekten skal fungere må det være skikkelig tight. Jeg har lagt min elsk på denne Mid-Rise Tightsen i grå og rosa, link til produktet. Passer perfekt nå som det er vår og på tide med litt lysere farger, og er overhode ikke gjennomsiktig.

Mange forbinder nok 2XU med tights, men de har alt man måtte trenge til treningsøkten minus sko. Jakker, t-skjorter, singleter, sokker og mye mye mer. Jakken over er en av vårens nyheter, link her. Jeg falt for den ved første øyekast og har bare lengtet etter høy nok temperatur på målestokken for å ta den i bruk uten ull og tykke lag under. Dette er en lett og ledig jakke som egner seg til løping så vel som andre aktiviteter. 

Nå gleder jeg meg til flere gode treningsøkter utover våren. Det er flere nyheter i garderoben som bare lengter etter å få litt luft, for ikke å snakke om at jeg virkelig har funnet tilbake til treningsgleden og koser meg med all aktivitet utendørs.

Leave A Reply

Navigate