Klar for Expedition Amundsen!(?)

Vi har inntatt Eidsfjord etter mange timer i bil. Pulkene har blitt kontrollert. Innholdet nøye sjekket, nødrasjoner forseglet og pulken veid. De er losset ombord på busser sammen med skiene. Startnummer er hentet, og vi er registrert. Det eneste som mangler før startskuddet går er informasjonsmøtet om en liten time og en god natts søvn. 

Er vi klare blir vi spurt til stadighet.  JA! Eller nei, men vi later som. Fake it to you make it. Eller klin hakka gal. Min første triatlon var halvironman, og min første tur alene på vinterføre er verdens hardeste skirenn. Skal det være, så skal det være. 

«Hvor er skiene deres?» er også et spørsmål som har blitt gjentatt på registreringen. «Her» svarer vi stolt og viser våre flotte ski pent bundet sammen. Så skjønner vi at alle andre har med seg to par ski for å spare tid på å skifte feller. De minuttene der er vi ikke så opptatt av. Den middagen på lørdag har vi heller ikke meldt oss på, for vi skal kose oss på tur og ikke rushe.

Vi er klare for å gjøre det beste vi kan etter våre forutsetninger. Hva de andre deltakerne skal bryr vi oss ikke om. Vi skal i mål, det er målet! 

Følg oss live her – Team Gjøa 2

Leave A Reply

Navigate