Verdens enkleste pannekake oppskrift

Sunt, godt, lettvint og mettende, fire ord som beskriver mine bananpannekaker relativt godt. Vil du ha en enda bedre beskrivelse burde du teste ut denne oppskriften. Og for å være helt ærlig, jeg anbefaler sistnevnte. jan5_1

Ingredienser:
1 egg – 1 banan – vaniljepulver – havregrynjan5_3 jan5_2

Fremgangsmåte:
Mos bananen med en gaffel. Rør i egg, vaniljepulver og havregryn. La røren svelle i minst 15 minutter, men ikke noe voldsomt mye mer enn en time da blir røren brun og slimete. Stek på lav varme med smør eller olje.

Syltetøy, rømme eller brunost er favoritten på pannekakene, men de er også nydelige uten pålegg. Jeg pleier å lage flere når jeg først står på kjøkkenet og pakke med meg i matpakken. Når søtsuget melder seg er dette den perfekte måten å stilne suget og bli mett i magen. Så bon appétit!

Leave A Reply

Navigate