Solskinn i den svenske skjærgården

Jeg vil bare starte dette innlegget med å si tusen takk! Tusen takk til alle som har stemt på meg som «årets turjente», har delt innlegget, alle hyggelige meldinger og gratulasjoner for nominasjonen. Det setter jeg ufattelig pris på. Og til de av dere som ikke har stemt så håper jeg du tar deg tid til å gjøre det HER. jan4_1jan4_2jan4_3 jan4_4 jan4_5 jan4_6 jan4_7

Denne helgen blir tilbragt på hytten til min tante på svenske kysten. Innimellom er det så innmari deilig å komme seg litt bort hjemmefra, fra det travle og hektiske med en gjøremålsliste som aldri tar slutt. Bare å nyte tilværelsen, hverandre og ta en liten pause. Jeg setter i hvert fall veldig pris på slike stunder. Nå er det på tide med god middag før kortstokken finnes frem. Mer hyttekos enn det blir det ikke. God helg! 

Leave A Reply

Navigate