Jeg er nominert til årets turjente

Turjenter.no skal kåre «årets turjente 2016», og jeg er blant de nominerte! Jeg kunne ikke tro mine egne øyne da det tikket inn en melding om at jeg var nominert, men det er jeg altså – sammen med 57 andre flotte, turglade jenter.

Jeg er så utrolig takknemlig for å ha blitt nominert. Det gir virkelig en motivasjons-boost og vekker eventyrlysten om mulig enda mer. Ikke minst var det overraskende. 2016 var langt fra mitt mest aktive år. Men på tross av to operasjoner og mye motgang forsvant aldri turgleden eller lysten til å være utendørs. Små eventyr ble plutselig veldig store når man har vært hjemme i lengre tid og hatt vondt bare man reiser seg fra sofaen. Og gleden over å være tilbake i aktivitet utendørs var enorm.

Så tusen takk for nominasjonen.

Videre er det slik at de 15 deltakerne med flest stemmer går videre til semifinalen. Der vil en jury bestemme hvem som går av med den gode tittelen og en fantastisk premie.

Som de av dere som leser bloggen fast kanskje har skjønt; jeg gjør ingen ting halvveis. Så når jeg først har muligheten til å bli kåret som årets turjente – da kliner jeg til.

Så kjære alle sammen, gi meg en stemme her. Alt du trenger å gjøre er å fylle i e-postaddresse og huke av bildet av meg, før du trykker send og har avlevert din stemme. 

Stem her!

Leave A Reply

Navigate