Pippi på skitur

Ikke bare er jeg dårlig til å stå på ski, jeg har minimal med erfaring med pulk. Ett super godt utgangspunkt for å krysse Grønland. Jeg tenker som Pippi; dette har jeg aldri gjort før, så det klarer jeg sikkert.jan2_4jan2_3

Utfordringen har vært at været ikke spiller på lag. Hadde det vært skiføre hadde det ikke vært noe problem. Da skulle jeg kost meg ute på ski daglig og blitt en råtass til å trekke pulk.

Så da anledningen bøy seg i nyttårshelgen var jeg ikke sen med å takke ja. Vi ble invitert med på hyttetur av et vennepar for å feire nyttårsaften.

Ikke bare var det kjempehyggelig å feire med gode venner, god mat og inngangen til ett nytt år. Det ble noen gode turer på nye ski med improvisert akebrett-pulk. jan2_1jan2_6

Etter helgen har jeg fått bekreftet to ting: En, jeg er akkurat så dårlig som jeg trodde til å gå på ski. To, jeg er mye bedre til å trekke pulk enn jeg trodde – så trening funker! Og med viten så er det bare en ting å gjøre for å bli bedre på ski. Trene, trene, trene og trene litt mer. jan2_5

Nå håper jeg bare at været vil være litt medgjørlig, for dette ga virkelig mersmak og jeg trenger virkelig treningen!

Leave A Reply

Navigate