Kvalitetssikring gjennomført av Urd

Grønlandsturen nærmer seg med stormskritt. Ikke bare skal jeg være i form til å tåle den tunge belastningen, det er tusen andre ting som skal være på plass og i orden før avreise. 

En av de viktigste tingene er utstyr. Jeg er fullstendig enig i at utstyr ikke er alt. Skal man på en liten skogstur en søndags formiddag trenger man verken de nyeste fjellskoene eller den feteste ryggsekken. Men i dette tilfellet kan det bety liv eller død, man har ikke lyst til å angre på utstyret når man ligger i storm i et lite telt på verdens andre største innlandsisKjenner på været Jakken overlever stormen

Derfor er jeg ikke bare kritisk når jeg velger hva jeg skal ha med meg i pulken, jeg skal gjerne ha testet det både en og to og tre ganger, og dobbelsjekket at trippelsjekkinen stemmer.

Og der hadde jeg flaks! For dagen etter jeg fikk ekspedisjonsjakken i julegave fra verdens beste hadde værgudene bestemt seg for å være på min side. Første juledag er den perfekte dagen til å «leke» med de nye gavene, og jeg hadde virkelig anledning til å se hva denne jakken var god for. Skal være moro med regn i Bergen

Så selv om Urd sto på sitt verste, det regnet så mye at jeg sverger på å ha sett fisk svømmende rundt i gata og gravitasjonskraften ikke så ut til å fungere, det regnet sidelengs, så var jeg altså tørr og varm under skjoldet av en jakke.

Så da kan jeg krysse av det på listen. Jakken er testet og godkjent av Urd. Det var bare litt kjedelig å prøve å fly hjem dagen etter når vinden hadde tatt seg opp.

Leave A Reply

Navigate