Gruppeinstruktør på SatsElixia

I nesten fire år har jeg jobbet på Elixia som gruppeinstruktør. Det er virkelig verdens beste jobb!

Jeg har blitt en potet, og kan ha mange ulike timer. De timene jeg har vanligvis er Cycling, Indoor Running og diverse styrketimer i sal. I tillegg har jeg TRX, kampsport og enkelte andre konsepttimer, des10_3 De siste årene har jeg ikke hatt faste timer, men som vikar får jeg tilbud om overraskende mange timer, og tar selvsagt de jeg kan. I går hadde jeg TRX etterfulgt av Indoor Running, en fantastisk kombinasjon. Begge timene var fulle og det varmer selvsagt hjertet at så mange deltar på mine timer, og ikke minst at jeg får så mange gode tilbakemeldinger. des10_1

Så er du medlem på SatsElixia og bor i Sandvika-området må du gjerne komme på en time med meg! Jeg lover at timene mine er skikkelig hardøkter med masse treningsglede og fult fres. Fra januar skal jeg ha sykkeltime hver mandag.

Leave A Reply

Navigate