Tiden flyr når man har det bra

Tredje søndag i advent, 13 dager til julaften og snart ett nytt år med nye muligheter! Hvor i alle dager ble det av tida? Hver gang jeg stopper opp og tenker på det føler jeg at panikken tar meg, så minner jeg meg selv på at tiden går fort når man har det bra. Det er virkelig noe i det ordtaket, for aldri går tiden så sakte som når man har det kjipt eller vondt. Og aldri går tiden så fort som når man koser seg og er lykkelig.

Jeg føler meg så ufattelig heldig om dagen. Det virker som om ting ordner seg for snille jenter (bank i bordet), og jeg er så takknemlig for å ha en kropp som fungerer. For tro meg tiden går ikke fort når man venter på å bli operert. des6_5 des6_4 des6_3

Nå som det er jul setter jeg ekstra fokus på hygge og å kose meg de få dagene som er igjen før jula er over. I dag arrangerte mine fine foreldre julelunsj for familien. Alle bidro med litt mat til felles koldtbord, og resultatet ble et heidundranes måltid med alt for mye godt. Jeg overspiste meg så jeg fikk mageverk, og jeg frykter at det ikke er siste gang denne julen (snakker om I-landsproblemer). Nå er jeg ferdig med (nesten) alle julegavene, og har ikke stort annet på timeplanen enn jobbing og mange hyggelige besøk til og av gode venner og familie. Ønsker alle en riktig fin adventstid! 

Leave A Reply

Navigate