Girls Just Want to Have Fun

To stykk gærne jenter på tur er oppskrift på en vellykket tur. Vel, hvert fall nesten – fire store dekk, to tunge sekker, mye god mat og litt vin står også på innholdslisten. Det er ingen tvil om at jeg hadde en fantastisk helg på hyttetur. Latteren satt løst og skravla gikk i ett – litt banning over tunge dekk som ikke helt oppfører det var det også rom for.

For meg er ikke turen å bevege seg fra A til B, det er alt mellom. Heldigvis deler jeg denne oppfatningen med Camilla, så da vi var ute både lørdag og søndag suste vi rundt i mange timer. Det ble spontane pauser for å ta bilder, tulle og tøyse, se på himmelen og for å justere bekledning. Vi kan ikke holde på slik (hvert fall ikke i den grad) på Expedition Amundsen eller over Grønland, så da gjelder det å få utløp for alt sprell før avreise. des3_5 des3_4 des3_3 des3_2 des3_1

Det skal ikke mer enn en dag til før jeg lengter ut igjen. Heldigvis blir det ikke alt for lenge til neste treningshelg, og kalenderen i 2017 er allerede fylt med utflukter, reiser og mange mange turer. Det er så klisje å si, men man lever bare en gang – så da gjelder det å leve til det fulle! 

Leave A Reply

Navigate