Såre føtter og endeløse skogsveier

Ut på tur aldri sur er et kjent ordtak. I denne sammenheng er det en perfekt beskrivelse av dagens treningstur på Viddaseter. Det har riktig nok vært et slit å trekke på to dekk med tung sekk på ryggen mange timer i strekk, men du verden så godt det er.des2_1 des2_2

Camilla og jeg skal delta på Expedition Amundsen sammen. Hun er også en av de jeg skal krysse Grønland sammen med, så vi har samme mål i sikte og samme treningsplan. Så når vi endelig hadde fri fra jobb samme helg måtte vi ut på tur sammen.

Det ble riktig nok hyttetur denne gangen og ikke telttur. Siden alt utstyr enda ikke er på plass og det er begrenset med snø var det like greit. Så denne helgen har vi «team building» med fokus på planlegging, testing av utstyr og sosialt hygge, også blir det nok mer trenings fokus helger på nyåret. des2_3 des2_5 des2_4

I dag har vi gått nesten 20 kilometer. Det har tatt så mange timer at det kan vi ikke si høyt, men at vi har hatt det gøy er det ingen tvil om. Dette er den lengste turen jeg har gått med dekk, og ikke minst dette er den andre turen min med to dekk – så progresjon er det ikke mangel på. Knærne har vært gode, og selv om kroppen er sliten er det godt å kjenne at beina tåler belastningen. Det er tross alt ikke mange månedene til vi står på startstreken på verdens hardeste skirenn!

Leave A Reply

Navigate