Løpekveld med 2XU

I går arrangerte 2XU løpekveld med løpecoach Marte Kristiansen og Thor Kristian Øvergaard. De er en del av Team Kristiansen og er virkelig fagpersoner når det kommer til trening og spesielt løping. Det ble en times foredrag med fokus på puls og trening, før vi testet teori opp mot praksis. Alle deltakerne, minus meg, deltok på en times intervalløkt ute i kulda. Jeg er fremdeles ikke i stand til å løpe en time i strekk, så jeg nøyde meg med å være med på oppvarming og nedtrapping. Likevel ble det pers på meg e.o. (etter operasjon), for så lenge har jeg ikke løpt i strekk på godt over ett år. Kvelden toppet seg med at 2XU kom med gave til alle som deltok på løpekvelden; den nyeste løpe tightsen laget spesielt for kaldt vær og utendørs trening. des1_1des1_2

Å delta på slike arrangementer gir alltid så utrolig mye motivasjon og treningsglede. Jeg møtte på en rekke kjente fjes som jeg ser alt for sjeldent. Faglig påfyll er også topp, det ga en tydelig indikasjon på at treningsfilosifien jeg ligger til grunne i min plan ikke er fullstendig ute på vidda. I tillegg er det alltid stas å trene med andre og få en ekstra push til å gi på litt ekstra. Tommel opp for supert arrangement fra 2XU!

Leave A Reply

Navigate