Julestemning i Oslos travle gater

nov6_3 nov6_1 nov6_2 nov6_4Allerede på onsdag denne uken hadde jeg pyntet til advent/jul i heimen. Tror ikke det finnes noen som liker julen bedre enn meg; jeg elsker jul og desember! Det har  ikke noe med julaften eller gaver å gjøre, det er alt det andre; julestemning, god mat, hygge med gode venner og ikke minst familie, og gamle tradisjoner som går i arv.

Etter jobb i dag tok jeg turen inn til Oslo med familien. Tradisjon tro måtte vi på julegrantenning på Universitetsplassen. Det er virkelig startskuddet for julefeiringen for min del og i år var intet unntak. Det var litt vel mye folk i hovedgatene, men det er en del av opplevelsen. Gatene var nydelig pyntet og jeg gleder meg til å traske mer i travle julegater, gå på skøyter og kose meg i ukene fremover. God advent! 

Leave A Reply

Navigate