Et lykkeligere menneske

Å titte ut av vinduet en lørdagsmorgen å se klar blå himmel og sol gjør noe med meg. Det er som om det vekker en indre glede i meg. Så selv om klokken ikke er mange og det endelig er helg og mulighet til å sove lenge, må jeg bare ut! nov10_1 nov10_6nov10_5

Akkurat slik var det i dag. Etter noen i overkant hektiske uker, med jobb, skole og en forkjølelse som aldri vil slippe taket har trening blitt nedprioritert. Med målet om Grønland og en nogenlunde ålreit tid på Expedition Amundsen er det heller kritisk. Men jeg velger å være positiv, det vil aldri gi noen uttelling å trene mens man går på antibiotika og bruker en pakke Kleenex om dagen.

De siste dagene har formen vært på stigende kurve, men jeg har holdt igjen – det gjelder å være smart. Men i dag kunne jeg ikke dy meg, jeg måtte ut. Heldigvis spilte kroppen på lag, og det var ikke noe annet enn skikkelig deilig! nov10_2 nov10_4nov10_7

Det ble en god time i godt selskap av dekket Ola (og gubben). Jeg tok det rolig, og nøt hvert sekund. Selv om jeg gjerne skulle hatt mer snø og skiføre, var det ikke så verst å gå noen runder på Kalvøya. Det var terapi for kropp og sjel, og jeg er rett og slett et lykkeligere menneske nå etter jeg har fått litt luft og mosjon.

Leave A Reply

Navigate