Hjemmelagde rundstykker til kveldsmat

Det er hyggelig å invitere gode venner og familie på besøk. Likevel strekker ikke tiden alltid til verken å stelle i stand store middagsbesøk eller komme seg fra jobb eller skole i riktig tid. Derfor blir det oftere og oftere til at jeg inviterer gjester på kvelds.Oppdekning hverdags kveldsmat. Hjemmebakte rundstykker.

En skikkelig kveldsmat blir sjeldent feil. Nybakte rundstykker, godt pålegg og kakao er på min toppliste nå som det er mørkere tider og kaldere vær. Det virket som om gjestene var fornøyde, de gikk hvert fall ikke sulten hjem. Oppdekning hverdags kveldsmat.

Vil man gjøre det enkelt trenger man ikke lage rundstykkene fra bunnen av. Har jeg tid og anledning foretrekker jeg absolutt å slå til med litt hjemmebakst. Et lite tips er å lage dobbel oppskrift med rundstykker og steke det ene brettet bare halvferdig. Da kan man fryse de halvstekte rundstykkene, og ta de opp og steke de ferdig før de serveres – (nesten) like godt som ferske. Oppskriften kommer senere, og den er det bare å glede seg til!

Leave A Reply

Navigate