Startnummer til verdens hardeste skirenn

Når man får en plass på «verdens hardeste skirenn» starter tårene å renne. Søren hva i alle dager er det jeg tenker med går gjennom hodet, for hvordan i alle dager skal jeg greie dette under ett år etter jeg ble operert i begge knærne. Samtidig brer lykkefølelsen seg i hele kroppen, dette har jeg hatt lyst til siden jeg hørte om konkurransen og endelig skal jeg få mulighet til å delta. De gale har det godt!loypeoversiktLøypekart til Expedition Amundsen. 

For Expedition Amundsen er virkelig ikke for pingler. Skiløpet går fra Haukeliseter til Maurset i Eidsfjord, 100 kilometer på ski med pulk i Amundsens skispor over Hardangervidda. Pulken skal veie minst 40 kg ved innsjekk og målgang, og terrenget er kupert. Under normale forhold har man maks 72 timer på seg til å fullføre, men ute på vidda vet man aldri hva man møter. Været snur raskt, og deltakerne må være forberedt på å møte alt. Camilla og Joyce Sesilie ute på tur med hodelykt.Camilla og jeg på treningssamling i Hakkadal. 

Heldigvis skal jeg ikke delta alene. Camilla og jeg møttes på samlingshelgen med Grønlands-gjengen. Nærmere sagt vi kjørte sammen opp til Hakkadal, og siden det har skravla gått i ett. Så da jeg foreslo at vi kunne melde oss på Expedition Amundsen som et lag var Camillas respons et umiddelbart; JA!

Så nå skal vi altså delta på det som trolig er verdens hardeste skirenn, før vi bare noen uker etterpå skal ta turen over innlandsisen på Grønland. Som jeg gleder meg til 2017, året da drømmene ble virkelig!

Leave A Reply

Navigate