Walking in a Winter Wonderland

Det første snøfallet kom like før helgen her på Østlandet. Jeg kunne ikke annet enn å smile fra øre til øre og danse til julemusikk i stua. Noen er mer glad i vinter og spesielt jul enn andre, og jeg er definitivt en av dem.  Nå må det bare snø litt mer så det blir skikkelig skiføre!Ute å trekker dekk i snøen. Ute å trekker dekk i snøen. Ute å trekker dekk i snøen.

Lørdag måtte jeg selvsagt ut å leke meg i snøen. Ikke bare leke, men også trene. Forholdene utendørs begynner å minne om Grønland, bare i veldig liten skala. Det gjør det mye lettere å trene spesifikt mot ekspedisjonen.

Dette var den definitivt lengste turen jeg har gått med dekk. Og i god vind med snø dalende følte jeg virkelig at det var god trening. Det var godt å komme inn i varmen igjen, men som jeg koste meg ute i vinterkulden. Mestringsfølelsen var nesten til å ta og føle på! Nå gleder jeg meg til å teste nye fjellski og gå med pulk på mange treningsturer fremover.

Leave A Reply

Navigate