Sunt og fargerikt kosthold

Kroppen er min maskin, og jeg er ute etter at den skal fungere optimalt. Det betyr at jeg fyller på jevnlig med gode måltider som er næringsrike og smakfulle. Det enkleste er ofte det beste, spesielt for meg som ikke er så glad i å bruke mye tid på kjøkkenet. Dermed blir det mye lettvint mat, men det betyr ikke nødvendigvis at det er usunt.

Når jeg lager og kjøper inn mat er jeg opptatt av gode råvarer. Fargerike grønnsaker og frukt, kjøtt, fisk og egg er faste innslag i kostholdet mitt – og er mulig å lage haugevis med gode retter som metter godt. Det funker for meg og kroppen min!Sunn og fargerik mat. Sunn og fargerik mat.

Jeg er på ingen måte ekstrem når det kommer til kosthold. Tanken min er litt av alt og alt med måte. Men er det en ting jeg er opptatt av så er det å spise råvarer og unngå produkter med lang innholdsliste. Lang innholdsliste betyr ofte at produktet er tilsatt mye ymse og er prosessert.

Samtidig unner jeg meg noe godt med god samvittighet titt og ofte. Sjokolade er en del av mitt daglige kosthold. Det er ikke mye sjokolade hver dag, men litt mørk sjokolade om kvelden mens jeg koser meg med en episode av «Side om side» gjør dagen komplett.

 

Leave A Reply

Navigate