Ekte sykkelglede

okt16_1 okt16_2 okt16_3

De fleste triatleter har sesong-pause om dagen. Det er velfortjent etter en lang og hard sesong, og noen uker med hvile og redusert treningsmengde har kroppen godt av. Jeg derimot har ikke hatt noen sesong i år og synes det er fantastisk å være tilbake i trening. Jeg nyter å kunne svømme, sykle og løpe – trene hard styrke og trekke dekk. Kroppen blir stadig sterkere og tåler høyere belastning for hver uke som går.

I dag har jeg syklet meg en times tur ute i den nydelige høstsolen. Jeg elsker virkelig høsten, det er noe med naturen i farger og den friske luften som gjør at høsten er min absolutte favorittårstid. Det ble en rolig tur med lav puls hvor hovedfokuset var å nyte naturen og kjenne på sykkelgleden. Kroppen er sliten etter en hard treningsuke så langt – da er det godt med en rolig time for å løsne opp i tunge bein.

Nå venter en god restitusjonsbehandling, før jeg skal innta sofaen med fredagstaco og snop. For flere oppdateringer følg meg gjerne på Snapchat eller instagram med brukernavnet joycesesilieGod helg! 

Leave A Reply

Navigate