Bursdagsfest for Turjenter.no

Turjenter.no er et nettsted hvor ulike turjenter blogger om turer, utstyr, erfaringer også videre. Det er utviklet i samarbeid med Helsport, og i går var nettstedet 1 år. Det måtte feires!  Noen av bloggerne bak Turjenter.no. Turjenter.no sin bursdagsfeiring, med foredrag av Tonje Blomseth.

På Månefisken i Oslo var det rigget i stand til en heidundranes feiring. Lokalet var pyntet med bannere, levende lys og hengekøyer. Programmet var spikret med med Aleksander Gamme som konferansier, ulike foredrag og til slutt fest. Det var motiverende ord, ærlige og brutale historier om baksidene ved å være jente på tur, mye latter og ekte lidenskap for friluftsliv. Hengekøye og chill på turjenter.no sin 1-årsdag. Joyce Sesilie på Turjenter.no sin bursdags feiring. Aleksander Gamme og Joyce Sesilie tar en hvil fra party i hengekøyer.

Å samle en haug med frilufts-interesserte jenter i et hyggelig lokale med mye god drikke – det kan ikke bli annet enn suksess. Det ble virkelig en minneverdig kveld og et skikkelig påfyll for eventyrlysten!

Leave A Reply

Navigate