Maridalen på sitt nydligste

Det er luksus å starte sent på jobb og rekke en god sykkeltur tidlig på morgenen. Jeg foretrekker å trene tidlig, da har jeg gjort unna dagens økt før jeg starter med alt annet og ikke minst; jeg har tid til en økt til om ettermiddagen om kroppen tillater det. Dette er å foretrekke hovedsakelig fordi jeg er et utpreget A-menneske, men også fordi det gir meg energi i hverdagen og overskudd. Høst i Maridalen. Syklist fra Team Smartfish Fuji på langtur i Maridalen.

Å sykle (halv)langtur i Maridalen kl 9 en onsdagsmorgen er så absolutt ikke feil. Etter en god frokost med sterk kaffe var det deilig å komme ut i høstkulden og kjenne varmestrålingen fra sola. Sette seg på sykkelen og trå rolig å forsiktig innover på nydelige landeveier, mens temperaturen forsiktig stiger. Høst i Maridalen. Syklister fra Team Smartfish Fuji på langtur i Maridalen.

Maridalen var på sitt nydeligste i dag – det er virkelig vakkert med høst i Norge. Kulden var ingen problem, det handler bare om å kle seg godt og riktig.  Selv om kontrasten til sykkelturen for bare noen få uker siden i kort-kort kunne ikke ha vært større. Veiene var bare og uten frost i 9-tiden, altså ingen unnskyldning for å droppe sykkelturen selv om vi er i oktober.

Leave A Reply

Navigate