Trekke dekk – lag ditt eget

For noen uker siden skrev jeg et blogginnlegg om Grunnleggende treningsprinsipperEt av prinsippene handler om å trene spesifikt. Det gjelder enten man holder på med en idrett eller trener mot et spesielt mål, slik jeg gjør i forbindelse med Grønlands ekspedisjonen.

Det mer forberedt jeg er det bedre tur blir jeg. Når jeg skal ut på mitt livs hittil største eventyr ønsker jeg å nyte tilværelsen maksimalt. Jeg ønsker å unngå å bli utslitt og irritert fordi pulken er for tung og jeg ikke er i form til den belastningen det er å gå åtte timer om dagen hver dag i mange uker. Derfor trener jeg masse med trekksele, dekk og staver.

Dekktrening er fantastisk god trening. Det er tungt og slitsomt, men utrolig gøy! Denne treningsformen er ikke bare forbeholdt de som skal ut på vintertur, men for alle som liker å være ute og utfordre kroppen og egne grenser. Her er en liten demonstrasjonsvideo for å vise hvordan du også kan klargjøre dekk til trening. Håper den kommer til nytte!

Leave A Reply

Navigate