Et kjærlig gjensyn med Maridalen

Østlandet viser seg fra sin beste side om dagen. Sola skinner, det er sommertemperatur og naturen er nydelig og fargerik. Så selv om det nærmer seg slutten av september er det ingen grunn til å trekke inn for å sykle. Hvorfor være inne når alt håp er ute? Jente syklister ute på sykkeltur. Høstsol i vakre Maridalen.

En venninne og jeg avtalte i helgen at vi skulle ut å sykle til uken. Jeg skal si jeg var litt skeptisk da jeg våknet i går til tåke og bitende kulde, men utover dagen kom været vi hadde bestilt. Ikke at vi hadde holdt oss inne selv om været var grått og trist, men det er jo litt deilig å sykle i kort-kort (altså kort sykkelshorts – og trøye) og slikke sol. Jente syklist i Team Smartfish Fuji tøy på Fuji-sykkel. Jente syklist i Team Smartfish Fuji tøy på Fuji-sykkel. Maridalen i høstsol.

Dette var mitt første gjensyn med Maridalen på over ett år. For de av dere som bor i Oslo-området, men aldri har vært der så kan det virkelig anbefales. Det er cirka 10 kilometer fra Coop-butikken og inn til parkeringsplassen hvor bussen snur. Det er ganske fin asfalt, lite trafikk og så flatt som du får det i Norge. Med andre ord den perfekte plassen å sykle intervaller.

Til sammen syklet jeg 40 kilometer i rolig tempo. Det var virkelig deilig å kjenne at kroppen tålte den belastningen, det gir meg en tydelig indikasjon på at treningen jeg holder på med gir de resultatene jeg ønsker. Sykkelturen var rett og slett helt magisk. Endelig fikk jeg koblet av og bare vært meg selv, slik jeg var før operasjonene. En liten seier som føles så stor!

Les om min første sykkeltur etter siste operasjon her. 

2 Comments

  1. Så veldig fint ut!
    Er det fint å ta med sykkelen på bussen og sykle fra der den stopper? 🙂 Eller er det et annet sted som er bra å begynne fra?

    • Joyce Sesilie Nordgård Reply

      Ingen problem å ta med sykkelen på bussen ? Men det går også an å sykle hele veien fra Sandvika. Kommer helt an på hvor du bor gjerne. Når man drar ut på langtur er noen kilometer til og fra ikke nødvendigvis noe ekstra slit, men mer glede ?

Leave A Reply

Navigate