I mitt rette element

dsc_1149_editedFor meg er ikke trening en hverdags ting som jeg tar ferie fra. Det handler om aktivitet og å bruke kroppen på en måte som gir meg glede og mestringsfølelse. Derfor pakker jeg gjerne med meg treningstøy – og utstyr når jeg reiser bort. Øktene bærer mer preg av spontanitet, men god trening blir det uansett!Å svømme i åpent farvann er en av mine store favoritter. Da får jeg sett landskapet på en helt ny måte fra vannet og trent konkurranserettet, vinn-vinn! Etterpå er det selvsagt ekstra deilig å legge seg ned i solen å kose seg med en god bok.cztAnP5Ki_EDITED

Våtdrakt er i utgangspunktet ikke det letteste plagget å få på seg, jeg pleier å se på det som god oppvarming. Med et vondt og hovent kne var det ekstra vanskelig, men den ga heldigvis god støtte og oppdrift slik at jeg fikk en smertefri svømmetur. Vannfølelsen er ikke-eksisterende for øyeblikket, men den kommer ikke tilbake av seg selv så her er det bare å jobbe på og nyte at jeg endelig er i stand til å kose meg i mitt rette element.

Leave A Reply

Navigate